Silvestr má být bláznivý a ujetý, jenže já ho od mala vnímám spíš jako něco smutného. Mezník kdy něco končí. Už jako malá jsem bulela, že nechci, aby ten starý rok odešel, bylo mi ho líto, jako kdyby umíral. Takže na ten konec teď nebudu myslet, budu se bavit (u překladu) a čekat, co nám ten příští rok přinese. Věřím, že spoustu super seriálových i filmových zážitků a taky bude olympiáda! Olympiáda v místě, pro které mám úchylku. Už teď jsem strašně zvědavá na slavnostní ceremoniál a na to, kolik známých tváří v něm uvidím. Přijde mi jako by olympiáda v Soči skončila včera. Při jejím zakončení se mi rozbušilo srdce, protože příští hostitelskou zemi představovala moje korejská pěvecká jednička - Lee Seung-chul. Že vám jméno nic neříká? Je to možné, ale hlas určitě ano. ;^)


A do mých pocitů poznamenaných příchodem nového roku přesně sedne Yoona, jejíž vystoupení v K2 bylo nádherné. Nemusíte ji mít rádi jako herečku, ale tohle si prostě střihla úžasně.

https://www.youtube.com/watch?v=nGNS2F1fb5c

Ale dobře, nostalgii si nechám na jindy a trochu se odvážu. ;^))) I když to není úplně přesné, protože na to tu je někdo úplně jiný. ;^P


A ten teda je nejenom střelený, ale i zatraceně sexy! Btw věděli jste, že k Tonight si napsal text sám? Je šikovnej, ten můj kluk jeden ušatá. :^)))

Mohla bych toho sem cpát mraky, ale vystřílela bych si všechnu munici a musím si nechat něco taky na příště. Vlastně jsem vám chtěla hlavně popřát do nového roku jenom to nejlepší. Ať vám ten příští rok splní všechno, co od něho čekáte a k tomu i spoustu a spoustu krásných cest do světů a životů, které před námi otvírají naše milované seriály a filmy. A nezapomeňte, všechny chvíle stojí za to žít, i když některé jsou k nepřežití. ;^)

https://www.youtube.com/watch?v=_9up_7IthC4

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.