Už jsem dlouho nic neplkala jenom tak a zdá se, že teď jsem do toho dostala chuť. Vlastně je to díky Nooně. Ta mě donutila k zamyšlení, které páry jsou pro mě ty nej. Dalo by se jich najít pochopitelně hodně, ale které se mi vybaví úplně nejdřív a v jakém pořadí? A jsem u prvního problému. Je to současná dvojice v podání Son Ye-jin a Jung Hae-ina, nebo je to Eric a Seo Hyun-jin? Oba páry mezi sebou měly chemii jako blázen a jednomu se ani nechce věřit, že to "jenom" hráli.

   Po nějaké době přemýšlení jsem na první místo přece jenom postavila pár z Another Oh Hae-young. Důvod proč dostali přednost, je docela prostý. Už jsou to dva roky, co jsem je viděla a překládala a dost často si na ně vzpomenu. Seriál byl ve své době hodně velká pecka s obrovskou sledovaností, kterou mohly velké televize jenom závidět. Byť měl prvky fantasy (Ericovy vize budoucnosti), tak působil věrohodně, civilně a herce bavilo hrát. To dokazuje i scéna, z které jsem dala úvodní obrázek. Původně měl ten polibek vypadat jinak, ale Eric nebyl spokojený, takže to prostě udělal po svém. :^))).
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

   Druhé místo je jasné. Something in the Rain. Miluju hlavní hrdiny. Navzdory věkovému rozdílu k sobě neskutečně sedli a oba jsou tak výbornými herci, že z nich ten vzájemný cit prýští i přes monitor a já se při jejich sledování culím jako kretén. Je zajímavé, že opět je to seriál kabelovky a jeho vyznění je úplně jiné než tomu bývá u celoplošných televizí. Nejsou přeslazení, nejsou afektovaní, je to prostě pár z vedlejšího vchodu. Myslím, že i za dva roky pro mě budou stejně nezapomenutelní jako jejich kolegové.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
  
    Třetí příčku obsadí můj úplně první pár. Úžasná, roztomilá a krásná Liška Shin Min-ah a její nomu nomu chua se nedá zapomenout. Stejně jako hoi-hoi Lee Seung-giho. Víc asi nemusím psát. Je úplně jasné, že mluvím o My Girlfriend is a Gumiho. Kouzelný seriál, kterému mnozí vyčítají utahaný konec, který mě tak vůbec nepřišel. Naopak. Já si díky těmhle dvěma zamilovala Koreu a přála si, aby to nikdy neskončilo. Svým způsobem se mi to přání zatím plní, protože ani po sedmi letech mě Korea nepustila ze svých spárů.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

    Bramborovou medaili dostává jediný tragický pár, který mezi tou první pěticí mám. Lee Joon-gi a IU. Scarlet Heart: Ryeo. I od tohoto seriálu letos uběhnou dva roky a i on ve mně zanechal nesmazatelnou stopu. Ne, každá láska vyjde, ale málokterá je tak tragická, zoufalá a nechá v lidech tolik prázdnoty jako v srdci a životě Wang Soa. Seriál, na který se nedá zapomenout díky hereckým výkonům všech protagonistů, kteří hráli jako o život. Bože, jenom to píšu, mám před očima scénu, kdy Wang So stojí úplně sám uprostřed rozlehlého paláce a je mi tak těžko na srdci, že začínám pochybovat o tom, jestli jsem vůbec normální. :^)
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

   A poslední pár, na který si kdykoliv vzpomenu, si zahráli Son Ye-jin (jak to ta baba dělá?) a Lee Min-ho. Nevím, jestli to tak mám jenom já. Ale mám pocit, že jediná chemie, které jsem si u Min-hoa všimla, byla právě mezi ním a Ye-jin. V žádném jiném seriálu to prostě nejiskřilo. Ani v City Hunterovi ne a to se tenkrát dali s Nánou dohromady. Nevím, a je mi to celkem i jedno. Personal Taste je moje srdcovka a tihle dva párem na páté příčce.

   Kdybych si projela seriály, které jsem už viděla, určitě by se mi vybavily i další páry. Ale... Ale právě, že bych musela číst ten seznam, abych si je vybavila. Tahle pětice mi naskočila bez většího přemýšlení téměř okamžitě. Proto jsou mými nej a nemyslím, že by je někdo vyšoupnul. To se spíš objeví další nezapomenutelní, kteří ten můj seznam rozšíří a já za to budu jenom a jenom ráda. :^)
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.