Od napsání svého skuhravého článku jsem přemýšlela, jak odměnit ty, kteří pro mě nejsou bezejmenní a mám od nich zpětnou vazbu. A přání k Vánocům rozhodně nebylo hlavním kritériem. Tak jako jste pro mě někteří anonymní, tak o jiných prostě vím, protože jsou mým Red Bullem a dávají mi kříííídla. A právě ti se od téhle chvíle mohou těšit, že budou mít titulky dřív než ostatní. Odkaz na konci článku bude fungovat jenom jim. Myslím, že je to tak fér.

   Pokud tam odkaz nemáte, pak vás pravděpodobně neznám a je jenom na vás, jestli poznám a dostanete ode mě přednostní práva. Na titulky.com (a nejenom tam) si musíte za určité výhody zaplatit. Já po vás nechci mamon. Mně stačí jenom a pouze sem tam nějaký komentář. Nic víc, nic míň. A pokud se budete cítit dotčeni a argumentovat, že nejste na psaní, pak to máte blbé. Mně se někdy po hodinách překladu pletou prsty jak vánočka a nestěžuju si. Dokonce jsem překládala jednou rukou, když jsem měla druhou zlomenou a v sádře, takže ne. S tím na mě nikdo nechoďte. Napsat: Díky, je to napinavý jak kšandy. Snad zvládne každý.

   A už vůbec na mě nechoďte s tím, že mě neznáte. Znáte mě mnohem líp než já vás a přesto si tu s "vámi" docela často povídám, i když vy mi neodpovídáte. Takže: Jaký si to uděláte, takový to budete mít. Buď titulky hned, nebo čekat. A ta čekací doba záleží jenom a pouze na mně. Vyděračské, co? Ale holt je to tak, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. ?

   Berte to jako zkušební provoz, určitě ještě pár lidí přídám, až si projedu komentáře, protože teď mi krvácí srdce ze Samuraje a v hlavě mám prázdno.


P.S. Tenhle článek je jediný, který vidíte všichni, protože ty další už zveřejním jenom pro VIP uživatele.


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.