Asi jste už zaregistrovali, že Lee Joon-gi vzal zatím největší projekt své kariéry. Tím je 35dílný remake čínského historického seriálu Scarlet Heart. Korejská verze bude zasazena do období Korya a Joon-gi bude hrát postavu Wang Taka, kterému se přezdívá Vlčí pes a vychází z reálné postavy korejské historie. Jde o Wang Soa a pokud je vám jeho jméno povědomé, pak se nemýlíte a pravděpodobně jste sledovali seriál Shine or Go Crazy, v kterém ho ztvárnil Jang Hyuk.
  
   Oba seriály jsou pochopitelně smyšlené a každý má jiné ladění. V Shine or Go Crazy jde v první řadě o romanci mezi Wang Soem a princeznou Sin-yool. V novém seriálu se Wang Tak zamiluje do ženy z 21. století do jejíhož těla vstoupí Hae-soo, která žije v časech Korya.

   Nicméně, jak už jsem psala, Wang So je reálná historická postava, takže oba hrdinové by měli mít společné rysy. Oba hlavní herci mají s historickými seriály bohaté zkušenosti a určitě bude zajímavé porovnat, jak se se svými rolemi vypořádali.

   Time Slip: Ryeo budu pochopitelně překládat jakmile začne (zatím je naplánován na září letošního roku), Shine or Go Crazy začala překládat Pethushka, která v současné době bohužel nemá na překládání čas. Pokud seriál nikdo nedodělá, pustím se do zbývajících šesti dílů já po dokončení Oh, My Venus.

Zdroj: HanCinema


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.