Asi jak kdo, že? Určitě jste si toho už všimli a těšili se na narozeninové dárky od DoramaQueen a ona je tu místo oslavy tryzna. Radost z toho má asi jenom ten, kdo její blog nahlásil a nechal zablokovat. Nejspíš mu nedošlo, že tím nepoškodí ji, ale hlavně vás. Načasování si vybral dokonale a důsledky asi budou mnohem větší než zrušení jednoho blogu. A odnesete to hlavně vy. Myslím, že se svého koníčku nevzdá, i kdyby měla překládat jenom pro sebe a pro ty, kterým věří. Otázkou je, jak pokračovat dál.

   Zatím je to moc čerstvé a navíc je teď v práci (a bude až do večera), takže buďte trpěliví. O svoje dárky nepřijdete, jenom si na ně budete muset ještě chvilku počkat.

Svůj názor asi nemusím psát. Určité podezření v hlavě mám, ale bez důkazů nemá cenu o tom spekulovat. Spíš to beru jako varování a zvážím, jestli vůbec má cenu riskovat a dávat sem odkazy na videa. Možná z toho udělám další výhodu pro VIP a jeho výběr ještě zpřísním. Nevím, nechám si to projít hlavou. Mám DQ natolik ráda, že útok na ni, beru jako útok na sebe a nějaká opatření asi udělám.
 

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.