Letošní podzim i začátek zimy jsou stejně nadupané jako celý rok. Rok 2019 je mimořádný. Mimořádný v mnoha ohledech. Tím nejpodstatnějším pro mě je, že Lee Joon-gi porušil svůj slib a nenatočil seriál. Totální zklamání důvěry, s kterým nevím, jak se vyrovnám.  Musím zvážit, jestli nepřehodnotím svůj žebříček priorit. Naštěstí není jenom on a já věřím, že ostatní mi to vynahradí.


   Vzhledem k tomu, že mi tu nečekaně přistálo My Country, to vidím asi takhle nějak: Nezpomalím Hotel ani Discovery. Ani neporuším svůj slib (nejsem proradný Žampión ?), že koncem měsíce vydám nějaký film. My Country nebudu zatím ani nahrávat na Akihabaru. Sice nevím, proč zase a z vlastní vůle ustupuju, ale hádám, že to je naposled. Jak jsem psala, teď už jedu sólo a neohlížím se na nic a na nikoho. Sice to říkám už dlouho, ale stejně jsem ustupovala a ustupovala, až jsem spadla nejenom ze schodů.

   Nic dalšího do listopadu nezačnu, protože mojí podzimní prioritou budou ti dva, co jsou na obrázku černobílí. Melting s Princátkem mám sice zapsaný, ale určitě ho letos nezačnu. Popravdě tak trochu doufám, že se do toho po Vagabondovi pustí Taja. On jí sice jde i nový Rain, takže toho má taky dost a zatím jsem jí nepsala, takže fakt nevím, co má v plánu. Navíc si myslím, že tak jako ostatní seriály běžící na Netflixu, bude mít prakticky hned český překlad, takže nedočkaví budou moct koukat hned.

   A jak na tom bude Secret Forest? Pustím se do něho hned po Discovery. Překlad bude pomalý, ale rozhodně už ho odkládat nebudu. To je asi tak všechno, co jsem chtěla. Jo, ještě - pokud vás zajímá, jaké filmy mám v plánu, tak The King (Jung Woo-sung a Zo In-sung), Little Forest se Slečnou (Lee Tae-ri) a čekám na Tune in For Love (Jung Hae-in) a Bad Guys. Odd Family jsem se rozhodla odsunout až na příští rok. A teď už to je fakt všechno, doufám, že vás něco z uvedeného zaujalo. Večer nebo zítra bude Špión mířící na Sever a v první polovině týdne Hotel. Pořád je na co koukat. Mějte krásnou neděli. Já jdu posbírat ořechy. ?

P.S. Všechny plány jsou od toho, aby se měnily a tudíž bez záruky. ?


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.