Aktualizace: 11. 6. Opět jsem upozadila čtení a dala přednost něčemu úplně jinému. Je zvláštní, jak korejská produkce obrátila můj život naruby. Tomu bych ve chvíli, kdy jsem kdysi sledovala My Girlfried is a Gumiho, nevěřila ani náhodou. Z posedlé čtenářky jsem se stala "zuřivou" datlicí, jejíž presto cvakání na klávesnici se rozléhá bytem.
Ale protože jsem za posledních pár let viděla v podstatě jenom svoje překlady a pár Doramaqueen věcí, vrátila jsem se před spaním ke sledování. 

   Už hrozně dlouho si chci zopakovat Fated to Love You, který je v mé pomyslné topce hodně vysoko. V tom seriálu se sešlo všechno, co je na romantikách nejlepší. A navíc, už jsem to i mockrát psala, má pro mě tenhle seriál ještě jedno kouzlo. Pethushka ho překládala onlajn se mnou. Vy, co jste tu mladší šesti let, jste nezažili tu úžasnou atmosféru, která byla na Asiantitulky.com. Dneska už je to bohužel skomírající fórum, ale tenkrát jsme se tam scházeli a byla tam parádní atmosféra, v jednom topicu dokonce až erotické dusno. 😅 Přezdívky jako Žampión, Trávník a podobně vznikly zrovna tam.

   Ale abych se vrátila k tomu onlajnu. Fated to Love You totiž běželo současně s Gunman in Joseon, které jsem dělala já. S Péťou jsme se hecovaly, prožívaly oba seriály a souběžně je i sledovaly. Už během překladu jsme si na Asiankách sdělovaly dojmy (pochopitelně bez spoilerů) a po zkouknutí to byl jeden superlativ za druhým. Od té doby jsem už nic podobného nezažila. Jasně, i konflikty se tam našly, ale i ty patří k životu a dneska už je dávno vymazal čas. Jsem ráda, že poslední dobou někteří dost píšete, takže mám zpětnou vazbu, která mi tolik chyběla. Děkuju vám.

   No, koukám, že sledování Šnečků ve mně vzbudilo nostalgii, ale v tomhle případě je na místě. 😇 Tenkrát to prostě bylo fajn, dneska už si každý jede spíš sólo a je to škoda. I proto jsem vlastně ke sledování přidala i články, protože nemám s kým to či ono rozebírat. Tak se z toho přetlaku aspoň vypíšu. I když v případě Fated vím, co bude, jak to dopadne, tak v tom lítám úplně stejně jako tenkrát. Anděl ahjussi (ano, i to vzniklo na Asiankách) je prostě úžasný, Jang Na-ra roztomilá a Taťka (Asianky? Asianky!) se trošku přiblížil svému charisma z Gu Family Book a i tady si střihnul písničku. Ale nejsou to jenom oni. Je to i Jung Dong-ha a jeho Destiny Sonata, která mi znovu a znovu způsobuje zimomriavky po těle. Je to i Aillee a její Goodbye My Love. A vůbec celé OST, které poslouchám každou chvíli...

   Nevím, jestli budu tentokrát aktualizovat, když vím, co přijde, ale vím, že čas tomuhle seriálu neubral vůbec nic a mně se znovu vyrývá do srdce.


   Tak jsem docela machrovala, když jsem si myslela, jak si to pamatuju. A ono houby, úplně jsem zapomněla na kurz předporodní přípravy a mistra overlockového stehu. 😂 I když jeho vstup byl fakt šílený. 😂 A ta scéna v koupelně, když měl mokré a následně usušené vlasy. Nebo snaha o sundání pyžama, to bylo na pořádně dlouhé vaaau. 😂 Jang Hyuk si sice libuje v boxu, který já vůbec nemám ráda, ale výsledek tréninků stojí za to. 😇 (31. 5.)

😂😂😂 Další věcí, na kterou jsem zapomněla, je nadrženej šneček s nalíčením Jockera u psychiatra. Měla jsem včera co dělat, abych nevzbudila půl baráku. Ale šnečková je divná, takovýho chlapa vedle sebe v posteli a ona spí?! To jedna fakt nepochopí. 🙈 Nicméně už mě přejdou srandičky, blíží se zlom. A jak píšu na hlavní straně, vůbec se na něj netěším, i když šnekovo dobývání a odhalování pravdy, bude zase nápor na můj sval, kterému se říká ♥️. (11. 6.)





© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.