My Man is Cupid je překladem, na který se u mě můžete na 99.9 % spolehnout. Datum vysílání zatím není známé a asi to hned tak nebude, protože Jang Dong-yoon začíná teď koncem března točit film After, v kterém skočí z hodných kluků do kůže sériového vraha. Na tuhle jeho transformaci se vážně těším. Jeho role mě hodně baví, vybírá si rozmanité žánry a charaktery, takže jeho herectví mě hned tak nudit nezačne.

Cheon Sang-hyeok je trochu smolařský Cupid, který šípem strefí sám sebe a zamiluje se do ženy. Po světě se toulá už po mnoho století a přimět ženu, aby se zamilovala, mu nedělá žádné potíže. Jenže před 500 lety jeho křídla shořela a on prochází metamorfózami, aby je získal zpátky. 27 jich úspěšně zvládnul, ale při té 28. narazí na Oh Baek-ryun, která je veterinářka a navíc krásná, takže se kolem ní točí dost mužů. Jenže pokud se pokusí vybudovat vážnější vztah, muž se dostane do smrtelného nebezpečí a uteče od ní. Ve chvíli, kdy se seznámí s Cupidem, je sama a moc by si přála potkat svého osudového muže.

Cupida si zahraje výše jmenovaný Jang Dong-yoon, pro kterého je to první seriálová role po zbytečném skandálu a ukončení seriálu Joseon Exorcist. Jeho partnerkou pak Nana, která začínala jako zpěvačka a pár seriálů už za sebou také má.

Takže tohle je plán na další překlad zároveň s vysíláním a až se objeví nějaké další novinky, uričtě to tu poznáte. 😉
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.