Mno, tak v dubnu jsem se docela pochlapila a naplkala toho docela dost. Jak tady tak i titulků. Z toho je vidět, co s člověkem udělá láááska. 😍 Uvidíme, jak dlouho mi tohle tempo vydrží, ale do konce května snad jo. 😜

28. 4. V šestém díle Again se na scénu vrací i spolužáci z vysoké školy a mladá nadaná reportérka. Ověřit si to můžete teď hned.

25. 4. Konkurence roste a sebepropagace není nikdy dost, takže mě staronově můžete sledovat i na Instagramu. Sem tam tam nahodím něco z naší ZOO, přírody, jídla a hlavně oznámím titulky. Takže pokud máte chuť, můžete mě najít i tam.

24. 4. Nevím, jestli dneska podle pořekadla vylezli z děr hadi a štíři, ale na světlo boží rozhodně vylezl 5. díl Again My Life a já jsem ráda, že se mi ho povedlo takhle rychle udělat. Šestý bych chtěla mít v půlce týdne, ale slíbit to pochopitelně nemůžu.

22. 4. Přijdu pozdě do práce, ale vy můžete koukat na sedmičku Temnoty a to se rozhodně vyplatí. 😂

19. 4. Včera jsem u toho teda už šilhala, ale nějak nešlo přestat. Tím pádem se můžete pustit už teď do 4. Again My Life.

18. 4. - Oprava: U prvního dílu Again My Life jsem opravila dvě formulace. Nic zásadního, ale pokud chcete, tak si ho stáhněte znovu.

17. 4. Lee Joon-gi dneska rozšířil řady čtyřicátníků, i když to tedy zní dost neuvěřitelně. Konec konců se můžete přesvědčit ve 3. díle Again My Life, že muži nestárnou.

16. 4. Tentokrát překlad tak rychle nebude. Jednak má přes tisíc řádků a druhak začnu až navečer, protože jsem část dne strávila na pohotovosti. Diagnóza: zánět zevního zvukovodu. Ale už mám kapky, tak snad to dá brzy pokoj.

13. 4. Slyšíc a ještě mizerně jenom na jedno ucho, jsem se včera pokusila opravit už dlouho přeložený 6. díl Temnoty. Snad i dobře, kdyby se vám něco nezdálo, dejte mi prosím vědět. Doufám, že zánět druhého ucha do víkendu odezní, protože potřebuju být ve formě. Vyvíteproč. 😉

11. 4. Sice jsem to měla už včera, ale pozdě v noci a na web už jsem to nestihla dát. Ale zase jste se měli aspoň na co těšit. Myslím, že i 2. díl Again stojí za to a na konci na tom budete stejně jako já, která se už nemůžu dočkat pátku.

9. 4. Tak jo, dočkala jsem se a teď nevím, co psát. Že Lee Joon-gimu nevěřím ten čtvrtý křížek, co mu klepe na dveře, jsem psala už všude možně, tak si to teď odpustím. První díl Again My Life se mi líbil, ale na hodnocení je ještě brzy, takže si ho prostě pusťte, dívejte se a zaposlouchejte se do skvěle vybraného hudebního podkreslení a jednoho krásného sexy hlasu. 😊

7. 4. Mimo mísu, se špatným načasováním, ale stejně. Vraťte se se mnou o pár měsíců zpátky a vychutnejte si Novoroční blues, protože romantiky není nikdy dost.

6. 4. Není nad to udělat si v hlavě pořádek. Najednou mi to jde od ruky a úplně maximálně mě to baví. Teda překládat, v práci se mi podobný přístup aplikovat nedaří. Film mám přeložený a zítra začnu s opravami. Kdy budou, záleží na tom, jak rychle bude mít Žampión titulky, protože zítra to asi celé nestihnu. Anketu na Discordu vyhrála Temnota, takže pokud to půjde, budu při Again My Life dělat Žraloka. Liška si na svoje finále bude muset ještě chvilku počkat.

4. 4. Do pátku si dávám od seriálů pauzu a pokusím se stihnout přeložit film New Year Blues - 1717/1717 (aktualizace 6. 4.)

3. 4. Duben ještě tam budem. Vrátila se zima, takže si vezměte třeba teplý čaj a ponořte se do příběhu tří mužů, kteří jenom zdánlivě nemají vůbec nic společného. Triangle je kompletní.
© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.