Mno, to jsem si na sebe ušila bič, protože jak jsme to tak s babama probíraly na chatu, tak mi tu ty přezdívky nějak nabobtnaly a už jich mám na dva články. Ani jsem netušila, že jich máme tolik. Tentokrát vezmeme do party i dámy a nemůžu začít jinak než tou, kterou mám tak ráda, že občas přemýšlím i o svojí orientaci...

   Dokonalosti, tvé jméno je Božská. Son Ye-jin jsem měla ráda od prvního seriálu, který jsem s ní viděla. Časem to přerostlo do naprostého zbožňování a neumím si pro ni představit jinou přezdívku, než jakou jí kdysi dal její velký obdivovatel Pedross na čsfd. Pravda ještě by mohla být Dokonalá, ale ani to ji tak nevystihuje.


   Druhá dáma, kterou naprosto nekriticky miluju a moje milovaná Arang. Jenže dřív než Arang byla Gumiho, takže je úplně jasné, že musí doplnit svého někdejšího parťáka z legendárního seriálu My Girlfriend is a Gumiho a být jedině a pouze Liška s nádherně ďolíčkovým úsměvem.


   Třetí dámu nijak zvlášť nevyhledávám, ani nevím proč. Ale Sassyna svoje fanoušky má a tak je to správné. Ne že by mě Jun Ji-hyun nebavila, ale asi v ní pořád vidím tu drzou holku z My Sassy Girl, která jí dala přezdívku, a baví mě jenom její komická stránka. Romantiku jí nějak nedokážu věřit.


   No a když jsem u Sassyny, tak nemůžu zapomenout na Ufouna Kim Soo-hyuna. Seriál You who Came form the Star určitě většina z vás zná, takže přezdívku vysvětlovat netřeba. Mě tenhle hezký týpek nějak míjí a na klávesnici se mi ještě pořádně nedostal. V Přistání se jenom mihnul a jeho role vycházela z filmu Secretly Greatly.


   Jo Jung-suk má přezdívku, která by ho asi nepotěšila, ale konec jeho postavy v jednom ze seriálů, byl naprosto zbytečný a hlavně to byl v tu chvíli šok. Jeho postava byla neskutečně sympatická a tohle si prostě nezasloužila. Nicméně on je od té doby Nebožtík.


   Největší řízek korejské kinematografie, kterého má rád snad úplně každý. Dongy Dong, jak mu na základě jména říkala DoramaQueen, je přesně ten typ udělaného dobráka se srdcem na dlani a kolikrát si něco pustím jenom proto, že tam hraje Ma Dong-seok.

 
    O něco dřív než se stal Léčitelem (Healer) získal svoji přezdívku Ji Chan-wook. Jeho Princátko v seriálu Empress Ki prošlo obrovským vývojem a pro mě to zatím byla jeho životní role. Od rozmazleného fracka ke králi vedla pořádně dlouhá cesta.


   Lee Soo-hyuk má svoji přezdívku díky roli nejcharismatičtějšího upíra všech dob. Gwi byl prostě a jednoduše dokonalý. Jeho chladná tvář, hlas, který vycházel odněkud z temných hlubin jeho těla a charisma... On je vůbec hrozně zvláštní, všimli jste si, že hodně šetří úsměvem? Docela by mě zajímalo, jaký je v soukromí.


   A dostávám se k ženě, kterou docela dost nesnáším. A urážlivá přezdívka, kterou měla v F4 ji provází do teď. Gu Hye-seon je mi nesympatická nejenom fyzicky, ale i jako člověk. Zprávy bulváru je třeba filtrovat, ale to, co předváděla kolem rozvodu, bylo docela nechutný. I proto k ní ta Čistírna dokonale sedne.


   Lee Young-ae mám naopak ráda hrozně moc. Noblesní a velmi silná dáma, u které věřím, že taková je právě díky jejím postavám. Jewel in the Palace je korejská klasika, jejíž sledovanost zůstává i po xy letech nepřekonaná. A Saimdang. Light's Diary je dokonalá kombinace historie a napínavého pátrání. Miluju ten seriál, a proto Saimdang.


    Špenát. Tentokrát nemám ani tucha, za co Jung Yong-hwa vyfasoval tuhle přezdívku. Prý snad kvůli účesu, který kdysi nosil. Nebo možná proto, že v začátcích byl zelený ucho? Nevím, fakt nevím, ale třeba mi to někdo z vás v komentářích objasní. Jinak myslím, že je mnohem lepší zpěvák než herec a ne že mi tu někdo dá kvůli tomu po tlamě.

   Druhý tucet uzavře Žirafák. Tady vím původ přezdívky naprosto přesně. V I Need Romance 3 daroval hlavní hrdince velkou plyšovou žirafu a už v průběhu vysílání a mého překladu s tím přišla (jak jinak) Eunka. Ono se není co divit, když plyšáci to je její a ještě v kombinaci se Sung Joonem. 😜


Komentáře mohou psát a číst pouze registrovaní a přihlášení.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.