Vůbec, ale vůbec nechápu, jak se mi do prvních dvou článků mohli někteří nedostat. Jak jsem je mohla opomenout?! Určitě mám v hlavě ještě dalšího, na koho si nevzpomenu, ale co si nenapíšu na papírek, to prostě není. Jako nákupy, znáte to. Jdu pro čtyři věci, které si přece budu pamatovat. Přinesu jich deset a z těch čtyř minimálně jedna chybí...

   Kim Mi-kyung, herečka vedlejších rolí, kterou ale prostě nepřehlédnete. Její Hackerka je prostě absolutní top! Herečka si užívá každou roli, ale tuhle dovedla vážně k dokonalosti! Patří mezi ty, kteří měli být už v první várce, protože když se řekne právě Hackerka, každý si vzpomene na Healera a ví, která bije.


   Jejím protipólem je Socha. Shin Se-kyung je krásná, o tom žádnej, ale strašně, strašně chladná s mimikou sochy. Věřím, že svoje fanoušky má. A asi jich nebude málo, ale hrát prostě neumí. Snad jediný seriál, kde ji režisér a hlavní hrdina dokázali vyburcovat k hraní byl Black Knight.


   Plačka už je dost populární na to, aby si dupla, co chce hrát. Její hrdinky mnohdy začnou jako sympatické dámy, aby se z nich staly k uzoufání nudné ubulené nicky. Čest výjimkám, na které se ale ve stínu Heirs rychle zapomene. V tomhle seriálu byla postava Park Shin-hye tak totálně zabitá, že už jí Plačku nikdo neodpáře.

   Kim Rae-won je tím, kdo stojí za lepším výkonem Sochy a zároveň tím, s kým Plačka zahrála jednu ze svých nejlepších rolí. Bylo to v seriálu Doctors, a proto je z herce prostě Doktorko. Letos vzal po 4 letech roli v seriálu L.U.C.A. a já se na něho moc těším. I když se k němu asi hned nedostanu.

   Novotou vonící a trochu netradiční přezdívku má Jang Dong-yoon. Ovšem jeho Vdova v Tale of Nokdu byla tak rozkošná, že se mu jinak říct ani nedá. Herec mě zaujal hned, když jsem ho viděla poprvé. Jeho tvář patří k těm, které si i můj mozek dokázal zapamatovat, takže se už teď těším na březen a Joseon Exorcist, kde hraje hlavní roli.


   Další pozapomenutý, což fakt nechápu, protože Samuraj Yoo Yeon-seoka se mi vryl nesmazatelně do srdce. Že je výborný herec, to jsem věděla, ale v Mr. Sunshine podal životní výkon v typu role, v jaké bych si ho vůbec neuměla představit. Viděla jsem v něm spíš kluka od vedle a tady jeho charisma zastínilo i Lee Byung-huna.


   Kámen, nůžky, papír. Tahle tři slova budu mít už napořád spojená s Gap Dongem, stejně jako s ním mám spojeného Lee Joona. Jeho Psychouš měl asi být záporná role. Ovšem on ji zahrál tak, že ho člověk musel mít svým způsobem rád a litovat ho. Lee Joonův talent je nesporný a je dobře, že dal herectví přednost před zpěvem.


   Goblinová je herečka, kterou absolutně nevyhledávám. Sice mi vyloženě nevadí, ale prostě mě Kim Go-eun nebaví. Její herectví se nikam neposunuje. V očích se jí nezračí žádné emoce a chemie s hereckými partnery je narosto nulová. Mé jediné překladatelské setkání s ní stačilo.


   Dneska jsem nějak za negáče, ale ani Im Soo-jung nepatří k mým oblíbenkyním. Ve filmech, v kterých jsem ji viděla, mi přijde jak Leklá ryba. Nemastná a neslaná. A i když má celkem štěstí na herecké partnery, ti to sami neutáhnou. A to ani takoví borci jako Hyun Bin nebo Jung Woo-sung.

   Raději se vrátím k pánům. Teď konkrétně k nastupující generaci. Klaun Yeo Jin-gooa byl naprosto famózní. O to víc, že v době natáčení The Crowned Clown mu bylo pouhých 22 let a jeho výkon byl hodný skutečného mistra. V Hotel del Luna byl trochu zatlačený do pozadí, ale věřím, že nás má ještě čím překvapit.


   Máme tu Vdovu, takže teď přichází na řadu Kim Jae-joong. Ten prý ve většině rozhovorů, které dává, poukazuje na svůj věk, kontstatuje, že už je vlastně (ehm) starý a rád vykládá o tom, co dělá pro to, aby si uchoval mladistvou vizáž. No dobře, já mu to brát nebudu a jemu už přezdívku Dědek nikdo taky nevezme.


   Yoo Sang-hyun už zahrál spoustu rolí, mimo jiné hrál i s Lee Joonem ve zmíněném Gap Dongovi. Nicméně pro většinu z nás to asi je Oska z ikonického seriálu Secret Garden. Rozmazlenou rádoby celebritu si tenkrát zahrál evidentně s chutí. Oskou dneska končím. Do dalšího tuctu mi chybí ještě pár přezdívek, ale ony se určitě objeví dřív, než se nadějeme. 😌


Komentáře mohou psát a číst pouze registrovaní a přihlášení.

© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.