A když je ten Nový rok, je čas na předsevzetí, změny a tak. Tímto slavnostně slibuju, že kromě k životu nezbytně nutných záležitostí jako je venčení psa, snědení oběda a tak, se nezvednu od notesu a budu pilně překládat. Když už jak na Nový rok, tak po celý rok. ? Ale proto tyhle blbiny nepíšu.


   Vzhledem k tomu, že někdo nejspíš s potěšením napráskal Aki, že mám na webu odkazy na videa (nemůžu to dokázat, ale nějak mi to do sebe zapadá, náhod je tu docela dost - navezla jsem se do jedné skupiny i do samotné Akihabary), byly mi opět na Aki smazány všechny autorské titulky. Doprošovat se tam a znovu nahrávat nebudu. Nevěřím, že by mohlo jít o další z mnoha chyb webu, protože pak by zmizely titulky s odkazy prakticky všem. Nezůstaly by mi tam jedny viset a nevrátily by se špatné titulky k City Hunterovi, které jsem opravovala. Někdo moji práci opět smazal ručně a ani netuší, jak velkou službu mi udělal. Tedy mně, vám jako divákům a hlavně těm novým, moc ne.

   Po nedávném výpadku, jste si zvykli si to tady víc hlídat. Spousta z vás už využívá možností, které jim web nabízí a Akihabaru k životu nepotřebuji ani, já ani vy. Takže se přidávám k DoramaQueen a jedu si po svém. Vážně nevím, proč bych se měla podřizovat nějakému webu, který si osobuje právo rozhodovat o tom, co na svých webech budou mít jiní. Navíc nastavuje pravidla, která nedodržuje a to, co mohou jedni, druzí zase ne. Podobná situace nastala už před rokem, tenkrát jsem ještě ustoupila a vrátila se tam. Tentokrát už opravdu ne. Za současné situace tam potřetí svoje titulky nahrávat nebudu.

   To je asi všechno, co jsem chtěla. Ještě jednou vám přeju úspěšný nový rok a já osobně ho začínám nově a nezávisle. Boha, už jsem patetická jako ti Korejci, ono je to snad nakažlivý. ?

P.S. Stejně jako DQ mě můžete sledovat na MDL, kde mám kompletní seznam přeložených a překládaných věcí. V nejbližší době tam pak přidám i to, co mě jako překladatelku zajímá.

Edit: Údajně došlo k mému smazání kvůli infotitulkům s tímto textem:

1
00:00:26,230 --> 00:01:32,030
Ahoj všichni, pokud mi na Aki
zase zmizely odkazy
a zůstalo tam jenom "čti mě",
není se čeho bát. Titulky jsou tam,
kde mají být. :^)

Mějte se všichni krásně a těším
se na vaši návštěvu na ainny.cz.

Vaše Ainny


Údajně to nejsou titulky. Technicky jsou, ale i kdyby nebyly, zakázáno to není. Tak jak to, že mě za to trestají? Proč bez varování nesmazali jenom je, ale i odkazy? Že by záminka, aby mohli využít příležitosti? Ten nový rok začíná fakt zajímavě. ?


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.