Vážení, tak přesně takhle se cítím já. Zjistila jsem, že včera zveřejněný devátý díl, který byl pro VIP někdo z devíti (!) lidí zneužil a nejenom, že mi neráčil dát vědět, že dělá hardsuby a třeba se zeptal, jestli mi to nevadí. Ale co mě rozpálilo do běla, je fakt, že tam už nahrál devátý díl! To je nehorázná sprostota a zneužití mé důvěry. Když VIP začínalo, upozorňovala jsem na fakt, že pokud zjistím nějaké zneužití, tak tuhle výhodu zruším.
  
   Do prdele práce! Jsem fakt vytočená do bílýho žáru. Tím spíš, že si myslím, že vím, kdo za tím je. Hlavně, že mi tu všechno nadšeně komentuje. Dotyčnou, která udělala hardsuby ke Korunovanému klaunovi tímto žádám o jejich smazání! Žádám ji, aby mi přes kontaktní formulář laskavě vysvětlila, co to má znamenat. Co si o sobě myslí? Přitom mám dole na stránce jasně napsané, že si nepřeju manipulaci se svými titulky. Od VIP očekávám, že mají k mé práci respekt a váží si jí. Dotyčná evidentně nikoliv. Pokud to do sobotního poledne neudělá, dostane ban na těchto stránkách. Nikdy jsem nikomu ban nedala, je to krajní řešení, ale já si svoji práci nenechám znechutit člověkem, který sice poděkuje, ale jinak je jako pes, který kousne do ruky, která ho hladí. A pokud chce argumentovat faktem, že chtěla, aby to vidělo víc lidí, tak to nemusí. Myslím, že jsem v téhle komunitě dost známá a o vlastní reklamu se postarám sama.

   Říkám si, že Klauna stahuje míň lidí, návštěvnost jde dolů. Aby taky ne, když se na mě někdo takhle přiživuje! Jak říkám, nemám ráda, když někdo dělá hardsuby za mými zády, ale už jsem si na to za ty roky tak nějak zvykla a ani po nich nepátrám. Zneužití VIP je na mě už moc! Pak tahle výhoda ztrácí jakýkoliv smysl a navíc ten hardsub vnímám i jako výsměch. Asi tu pletu páté přes deváté, ale prostě házím svoji frustraci na sklo, protože se z toho vzteku musím vypsat. Chtěla jsem dneska začít desátý díl, nezačnu. Nemám chuť, nemám motivaci, nemám nic.

   Mějte fajn víkend.


© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.