A je to tady! Datum premiéry prvního dílu je stanoveno na 14. prosince, takže takový malý předvánoční dárek. Vysílací dny budou sobota a neděle, takže zase víkendovka. Vzhledem k adventu a vánočním svátkům budu mít asi pomalejší začátek, ale až se moje malá holčička vrátí zpátky do Japonska, tak se stopro rozjedu a leden bude ve znamení jednoho z nejhezčích hereckých párů.


   Obrázek ukazuje proměnu Son Ye-jin v bohatou dědičku, jejíž vášní je paragliding. A zrovna tenhle koníček a náhlý poryv větru ji zanesou přes přísně střeženou hranici a první na koho narazí je Ri Young-hyuk, kterého si střihne Hyun Bin. Tihle dva si neskutečně sedli ve filmu The Negotiation a od té doby se několikrát vyjádřili, že by si spolu chtěli ještě zahrát, protože ve filmu si přímého kontaktu v rámci rolí neužili. Byli si natolik blízcí, že se čas od času scházejí dodnes, což dává příčinu nejrůznějším spekulacím o jejich vztahu i mimo kameru. Jak to doopravdy je, vědí jenom oni dva. ?

   A teď mě napadá ještě jedna věc. Představte si, že skončíte na stromě a první koho uvidíte, je krásný vojenský důstojník. No, nevím. V mém případě by to byl hajný, který měl být už dávno v důchodu...




© Ainny 2011 - 2024
FAQ - otázky a odpovědi
RSS - články, RSS - Ainnybáze
Titulky z tohoto webu jsou určené pouze pro vaše soukromé použi.
Jakékoli veřejné šíření bez mého souhlasu je nelegální. Více v podmínkách a ujednáních.